background

Hotels San francisco

Bekijk alle hotels

Op vakantie naar California? Of een zakelijke trip? Hoe dan ook zit u goed met de 3 hotels hieron. Uniek samengesteld door ons, zo hoeft u niet lang te zoeken dit zijn echt de top verblijven in de stad San Francisco

Beste 3 hotels in San Francisco

background

Hotel VIA

1. Hotel VIA

Dit hotel ligt in Centrum van San Francisco, op 0,1 km van AT&T Park en binnen 5 km afstand van Ferry Building en Lombard Street. Ook Pier 39 en Alcatraz Island liggen binnen 10 km afstand. San Francisco 4th and King Station ligt op 6 minuten lopen en naar Montgomery St. Station is het 21 minuten lopen.

background

Hotel Nikko San Francisco

2. Hotel Nikko San Francisco

Dit gezinsvriendelijke hotel in San Francisco ligt in de uitgaansbuurt, binnen 15 minuten lopen van Westfield San Francisco Centre, San Francisco Museum of Modern Art en Asian Art Museum of San Francisco. Ook Louise Davies Symphony Hall en Transamerica Pyramid liggen binnen 2 km afstand. Powell St. Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Montgomery St. Station is het 11 minuten lopen.

background

Loews Regency San Francisco

3. Loews Regency San Francisco

Dit gezinsvriendelijke hotel in San Francisco ligt bij de zee, binnen 15 minuten lopen van Transamerica Pyramid en San Francisco Museum of Modern Art. Ook Westfield San Francisco Centre en Exploratorium liggen binnen 2 km afstand. Embarcadero Station ligt op 6 minuten lopen en naar Montgomery St. Station is het 6 minuten lopen.

Over San Francisco

San Francisco ligt direct aan de stille oceaan in het midden van de San Francisco Bay Area. Hoewel de stad groot is qua bezienswaardigheden, beslaat deze maar een kleine oppervlakte door de ligging op een schiereiland. Hierdoor is het heel eenvoudig om veel te zien in relatief korte tijd. Als de heuvels tijdens een wandeling te steil worden, neem dan één van de beroemde kabeltrams.

Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge is een van de beroemdste bruggen ter wereld en is met zijn spanwijdte van 1280 meter een imposante verschijning. De brug verbindt het schiereiland van San Francisco met Marin County en het natuurgebied Point Reyes. De brug is een favoriet ‘slachtoffer’ in films, geen enkele brug is zo vaak ingestort op het witte doek! De Golden Gate bridge is geopend in 1937, na een 4 jaar durende strijd tegen de getijden en elementen. 11 mensen zijn omgekomen tijdens de bouw. Het uitkijkpunt en bezoekerscentrum zijn erg druk. Wil je iets anders, huur dan een fiets om de brug te ontdekken.

Alcatraz gevangenis

Alcatraz ligt in de baai van San Francisco en is tussen 1934 en 1963 in gebruik geweest als zwaar bewaakte gevangenis. De bekendste gevangene uit deze tijd is Al Capone. Door de ligging en de sterke stromingen om het eiland was het vrijwel onmogelijk om te ontsnappen, dit is officieel ook nooit gelukt. Op 11 juni 1962 zijn echter 3 gevangenen ontsnapt, zij zijn nooit meer teruggevonden. Men nam aan dat ze verdronken zijn maar dit is nooit bewezen. Tegenwoordig is Alcatraz een museum met een leuke audiotour. Door de drukte is het raadzaam een tour ver van tevoren te boeken.

Golden Gate Park

Het Golden Gate park ligt in het noordwesten van San Francisco, beslaat 4,1 km2 en is een van de meest bezochte parken van de Verenigde Staten. Jaarlijks trekt het park rond de 13 miljoen bezoekers. Naast de gebruikelijke recreatiemogelijkheden vind je in het Golden Gate Park een bloemenkas, de California Academy of Sciences, het Young Museum, een Hollandse windmolen en een Japanse theetuin.

Boek nu op Booking.com: