background

Hotels Sydney

Bekijk alle hotels

Zoek je het beste hotel in Sydney Australië? Bekijk dan onze top lijst hieronder. Zo helpen we je snel op weg om een goed hotel gemakkelijk te vinden.

Top 3 Beste hotels in Sydney

background

QT Sydney

1. QT Sydney

Dit luxe hotel ligt in Sydney Central Business District, binnen 2 km afstand van Westfield Shopping Centre, Sydney Opera House en Circular Quay. Ook Sydney Harbour Bridge en University of Sydney liggen binnen 5 km afstand. St. James Station ligt op 6 minuten lopen en naar Martin Place Station is het 8 minuten lopen.

background

Radisson Blu Plaza Hotel Sydney

2. Radisson Blu Plaza Hotel Sydney

Dit luxe hotel ligt in Sydney Central Business District, binnen 15 minuten lopen van Winkelcentrum Pitt Street, Circular Quay en The Domain. Ook The Rocks Markets en Royal Botanic Gardens liggen binnen 15 minuten lopen. Wynyard Station ligt op 6 minuten lopen en naar Martin Place Station is het 6 minuten lopen.

background

The Tank Stream

3. The Tank Stream

Dit luxe hotel ligt in Sydney Central Business District, binnen 5 minuten lopen van Australia Square (plein), Chifley Plaza en Winkelcentrum Pitt Street. Ook Martin Place (winkelcentrum) en The Rocks Markets liggen binnen 15 minuten lopen. Wynyard Station ligt op 5 minuten lopen en naar Martin Place Station is het 6 minuten lopen.

Over Sydney

Sydney is met meer dan vier miljoen inwoners de grootse stad van Australië. Het is niet de hoofdstad, maar wel het belangrijkste financiële handelscentrum van het land. Het is een hele prettige wereldstad met enerzijds wolkenkrabbers en grote banken, maar anderzijds ook talloze parken, levendige wijken en prachtige plekken aan het water, zoals het beroemde Bondi Beach en de oude wijk The Rocks.

Onder de Harbour Bridge ligt het oudste gedeelte van Sydney, The Rocks. Je kunt er souvenirs kopen of een wandeling maken langs de oude straten, huizen en gebouwen. In het weekend is er van 10.00 – 17.00 een markt.

Sydney Opera House

Naast de Harbour Bridge is het schitterende Opera House hét symbool van Sydney. Dit kunstwerk en theater ineen is één van de grootste trekpleisters van de stad. Het staat tevens op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kunt er ‘gewoon’ voorstellingen bekijken of een rondleiding volgen door het gebouw. Bij het Sydney Opera House vind je de fraaie Opera Bar, de spectaculairste locatie in de stad om aan een cocktail te nippen met geweldige uitzichten op het Opera House en de Harbour Bridge.

Botanic Gardens

Vlakbij het Opera House liggen de Botanic Gardens, een oase van rust en groen. Je vindt hier allerlei soorten vogels, planten, bloemen en fonteinen. Er hangen ook opvallend veel flying foxes (vleermuizen) in de bomen. De inwoners van Sydney gebruiken dit park om te lunchen, sporten of relaxen.

Sydney Tower

In het midden van het stadscentrum bevindt zich de Sydney Tower (309 meter hoog), die bijna door de hele stad zichtbaar is. Aan het begin ligt een groot winkelcentrum. Je kunt naar het observatiedek op 250 meter, waar het uitzicht spectaculair is. Er is op deze verdieping ook een restaurant aanwezig, wel in een iets duurdere prijsklasse maar met goed eten én uitzicht. Vind je het uitzicht van binnenin de toren niet genoeg, dan kun je er ook bovenop klimmen en buiten een rondje lopen over de glazen ‘skywalk’. De echte thrillseeker maakt zijn avontuur compleet door daarna van de toren naar beneden te abseilen.

Boek nu op Booking.com: